ŞIRNAK / SİLOPİ - Senan İdin Fen Lisesi

Mrt

Silopi ilçemizde yapılan Voleybol Turnuvası'nda ilçe 2.si olan erkek voleybol takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Silopi ilçemizde yapılan Voleybol Turnuvasında ilçe 2. si olan kız voleybol takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Silopi ilçemizde yapılan Badminton Turnuvasında okulumuza 1. liği getiren takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Silopi ilçemizde yapılan okullar arası 3*3 basketbol turnuvasında 1. olan takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan Masa Tenisi Turnuvasını kazanan öğrencilerimiz plaket almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT BİLEN VE OKUL İDAREMİZ İLE VELİ ZİYARETLERİNDE BULUNULDU

Şbt

TÜM SINIF DÜZEYLERİ İÇİN ŞUBAT AYI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI VE 12. SINIFLAR İÇİN HAFTALIK TYT,AYT SINAVIMIZ YAPILDI

Şbt

Okulumuz Kutadgu Bilig il paneline katılım gösterdi.

OKULUMUZ İL GENELİ MÜNAZARA YARIŞMASINDA 1. OLDU