ŞIRNAK / SİLOPİ - Senan İdin Fen Lisesi

05053779600 Okul Müdürü Şefik TAYŞUN
Yenişehir mah. TOKİ Lojmanları yanı Silopi / ŞIRNAK
Vizyon
-Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye´nin müjdesicidir. Geleceğin Türkiyesini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak. bilimin ışığında yürümek için el ele vermek. -Milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere yüksek öğretime öğrenci yetiştirmek için varız..
Misyon
-Öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeterek bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, -Öğrencilerin toplumun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmelerini sağlamak, -Üreten, erdemli, yardımsever, yapıcı, insancıl, aldığı eğitimle kendi yeteneklerini kullanarak yaşamla ilgili tüm sorunları çözebilecek, özgürlüğünün, onurunun, kişiliğinin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek..
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
İngilizce ve Almanca