T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞIRNAK / SİLOPİ - Senan İdin Fen Lisesi

E-TWİNNİNG PROJELERİMİZ

Okulumuz İngilizce öğretmeni Rabia TEKE KOZAN’ın da ortağı olduğu “Healing Stories” adlı eTwinning projesi devam etmektedir. 

Okulumuz İngilizce öğretmeni Rabia TEKE KOZAN’ın da ortağı olduğu “Healing Stories” adlı eTwinning projesi devam etmektedir. 

Projenin amacı hikaye türünün diğer türlerden farkını kavrayarak farklı kültür ve dillerdeki insan ruhuna iyi gelen hikayeleri araştırmak, edebiyatın evrensel değerler kapsayıcılığını kullanarak öğrencilerin ortak duygularda buluşmasını sağlamak, farklı ve yaratıcı etkinlikler ile ortak duygu ve düşünceleri daha somut hâle getirebilmektir.

Romanya’dan kurucu ortağı olan projede Ankara, Konya, Diyarbakır, Denizli, Antalya ve Erzurum illerimizde Türk ortaklar bulunmaktadır.

 

ETwinning project “Healing Stories” ,which our school English teacher Rabia TEKE KOZAN is also partner of the project, is in progress in our school.

The purposes of project are investigating the stories that are good for the students’ mind from various cultures and languages bu grasping the difference of stories from other, sharing common feelings by using the inclusion of literature around universal values and to be able to make student’s common thoughts and emotions concrete via different and creative activities.

Including co-founder of project from Romania, there are also Turkish project partners from Ankara, Konya, Diyarbakır, Denizli,Antalya and Erzurum.

 

09-03-202409-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 20:39 - Görüntülenme: 55
  Beğen | 2  kişi beğendi